Болна исповјест Лејди Гаге "Особа која ме силовала избацила ме на цесту, остала сам трудна"

ГС
Болна исповјест Лејди Гаге "Особа која ме силовала избацила ме на цесту, остала сам трудна"

Позната свјетска звијезда Лејди Гага испричала је да је силовао  продуцент када је имала само 19 година. Због трауме годинама није хтјела говорити о томе.

Унедавном интервјуу открила је да је након силовања остала трудна.

-Кад сам имала 19 година проживјела сам нешто што никоме не бих пожељела – започела је своју причу Лејси Гага у емотивном интервјуу у премијерној епизоди емисије "Тhe Me You Can’t See” код Опрах, преноси Нет.

Лејди Гага истакнула је како је отупјела након напада те да је потиснула то сјећање. Имала сам 19 година. Продуцент је само дошао до мене и рекао ми да се скинем. Рекла сам му "не" и тада је почео пријетити. Рекао ми је да ће ми уништити каријеру – рекла је Гага и затим бризнула у плач.

Пјевачица и оскаровка није хтјела именовати продуцента, али упозорава да је музичка индустрија једно опасно мјесто за радити. Иако је била у боловима, није наишла на одговарајућу његу. Тачније, када је дошла у болницу због физичких болова, послана је психијатру умјесто доктору опште праксе.

– Седмицама ми није било добро. Повраћала сам, а особа која ме силовала ме само избацила на цесту и послала родитељима. Била сам заробљена у студију мјесецима – истакнула је Гага. Рекла је да је прије била склона самоповријеђивању како би скренула пажњу на себе.

– Дуго сам се резала. Самоповријеђивање сам успјела зауставити када сам схватила да то што радим чиним како бих показала људима да сам у боли умјесто да им кажем – каже Гага.

Тврди да је доживјела нервни слом те да послије силовања више није била иста особа. Нагласила је да константно ради на себи те да тек сада, након неколико година, може отворено причати о томе што јој се догодило.

-Научила сам се носити с тим што ми се догодило. Тек сада видим неку промјену и осјећам се боље – закључила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана