Близнакиње хит на мрежама: Једна часна сестра, друга старлета

ГС
Близнакиње хит на мрежама: Једна часна сестра, друга старлета

Kристи Андерсон, фитнес инфлуенсерка из Нове Шкотске редовно дијели вјежбе на ТикТок-у. Недавно је привукла пажњу пратилаца објављивањем приче о својој једнојајчаној близнакињи, која је кренула сасвим другачијим путем у животу и постала часна сестра.

Подијелила је видео на којем позира са сестром, дијелећи интимне тренутке из свог живота, укључујући рад у цркви и лежерне активности попут клизања на леду, па чак и дизања тегова.

Kристи Андерсон је објаснила да људи често имају предрасуде о њеној религиозној сестри, али она у њеној љепоти види мир, доброту, снагу и слободу. Њена инспиративна прича о разбијању стереотипа привукла је више од 38,5 милиона прегледа и 5,4 милиона лајкова за само шест дана.

Kристи је и раније дијелила тренутке са својом близанкињом, укључујући видео снимак на коме заједно вјежбају у теретани. Тај снимак је такође привукао значајну пажњу на ТикТок-у.

@christieannefit Always a good time with sister sister twins identicaltwins sisters nun relgioussister gym fitness workoutmotivation fyp trending ♬ Chasing Highs - Sped Up Version - ALMA

На другом снимку су јеле суши заједно са Kристининим мужем, али док се њена сестра молила, Kристина и њен муж су почели да једу прије него што је њена сестра завршила молитву, што их је насмијало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана