Близнакиње дочекале стоту, откриле шта је пресудно за дуг живот

ГС
Foto: Индепендент

БАРНСЛИ - Једнојајчане сестре близнакиње из Енглеске прославиле су 100. рођендан, а једна је рекла да се осјећа исто као и када је имала 50 година, пише Би-Би-Си.

Ен Браун и Флоренс Бојкот поново су се окупиле послије неколико година на забави у четвртак у дому за старе и немоћне у Барнслију где је Флоренс смјештена. Иначе, цио живот су провеле у Јужном Јоркширу. Биле су окружене пријатељима и чак пет генерација њихове породице док су славили јубиларни рођендан. Госпођа Браун се присјетила како чак ни њихов отац није могао да их разликује док су биле дјевојчице. 

"Мој тата је био беспомоћан. Није знао са којом комуницира", рекла је она. Она је додала да су увијек биле веома блиске, никад једна без друге.

"Нема велике разлике од моје 50. године", нашалила се Браун. Открила је да је тајна дугог живота у томе да се само пусти и оде рано у кревет, преноси Ало.

"Ишле смо годину по годину- и ето нас у стотој"!

По завршетку школе, сестре су радиле дуги низ година у фабрици кошуља у Барнслију.

Госпођа Браун има једну кћерку. Госпођа Бојкот је имала три кћерке, од којих је једна покојна, и седмеро унучади, шестеро праунучади и троје чукунунучади.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана