Била је легенда Слагалице: Њено "добро вече" сви памтимо, а мало ко зна да је била тетка овог познатог глумца

GS
Била је легенда Слагалице: Њено "добро вече" сви памтимо, а мало ко зна да је била тетка овог познатог глумца

Покојна супервизорка Милка Цанић, незаборавна по свом "добро вече" из квиза "Слагалица", оставила је неизбрисив траг у срцима гледалаца.

Међутим, многи нису знали детаље из њеног приватног живота. Мало је познато да је Милка била тетка познатом глумцу Ивану Ђорђевићу, што је он открио на свом Инстаграм профилу.

"Ја немам фотку са Ник Кејвом, али зато имам с’ тетком. И да имам са Кејвом, ова би ми била дража," написао је Иван уз слику са Милком Цанић.

Милка Цанић је била врхунски познавалац српског језика и правописа, којима је посветила више од пола века свог живота. Удала се веома млада, са само 19 година, и са супругом добила двоје деце - ћерку Катарину и сина Томислава. Нажалост, њен супруг је преминуо прије 20 година, а Милка је одлучила да не тражи новог партнера, остајући верна успомени на њега.

"Јесам сама. Тешко је. Самоћа није добра ни за кога, али ја сада не могу по цену живота тражити себи друштво, саговорника итд. Ако би се нешто десило, то је друго питање, али овако када ми неко каже "Па, што не нађеш неког?'... Па, то није тако лако, наћи сад неког. Треба да изађем, па да тражим момка," изјавила је једном приликом Милка, искрено говорећи о својој усамљености.

Као дијете, Милка је имала велике снове – жељела је да постане пјевачица, сликарка, па чак и астронаут. Иако је касније важила за смирену особу, признала је да у детињству није била таква. Једном приликом је изазвала мањи скандал због којег се пола града дигло на ноге, преноси НајженаАло.

Преминула је 19.октобра 2016.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана