Беби Дол први пут о супругу кога годинама крије

Г.С.
Беби Дол први пут о супругу кога годинама крије

Пјевачица Драгана Шарић, познатија као Беби Дол, никада у јавност није износила детаље из приватног живота, па су о њој, иако је на музичкој сцени већ четири деценије, познате само најосновније ствари.

Осамдесетих година, када је и започела певачку каријеру, упловила је у везу са колегом Масимом Савићем, а пар дана након раскида је отишла у Египат. Када је недавно преминуо, певачица није крила тугу.

- Затекли сте ме с овом вешћу. Масимо је био велики човек и уметник. Памтићу га само по добром. Нисам знала да је боловао. Тужна сам. Саучешће породици - рекла је тада пјевачица за "Курир".

Беби Дол се у медијима годинама повезивала са конзумацијом психоактивних супстанци. Она је све те наводе негирала и причала да је те приче погађају, као и да не би доживјела ове године да је то била истина.

- То је био човек који ме је волео и који је живео са мном. Зато су неки говорили да се дрогирам јер како објаснити некоме да живите заједно са неким ко се дрогира, а да то и ви не радите поред њега. Била сам наивна и нисам знала да препознам неке ствари на време. После сам научила - причала је Беби Дол.

Она је 2014 упловила у брачне воде са Алексом Тодоровићем, о којем ријетко када јавно говори.

- Он је писац, дивно пише. Тренутно пише две књиге и ради са својим студентима. Јако је вредан и покупио је све оно најбоље од овога света. Имао је среће да налети на мене и ја га подучавам тим стварима што кажем да се очима не виде. То у Америци немате ни у породици. Алекса је имао ту несрећу да је одрастао у породици где је рано изгубио родитеље. Сам је живео, финансирао се, школовао и слично мени, живот му је са стране изгледао бајковито. Али, није то све тако било за њега - рекла је она за "Курир", а онда се дотакла и теме проширења породице:

- Са децом се одлично разумем. Размишљала сам да ако будем толико желела, усвојићу дете. Толико има деце којој треба љубав и која су напуштена. За мене је кључно да имаш дете са правим човеком. Да сам имала дете са особом са којом нешто не функционише, ја бих жртвовала све за то дете. Не бих му урадила оно што су мени моји родитељи урадили. Након развода мојих родитеља, који су имали дивну, филмску љубав, увек сам говорила да не бих волела да ми се деси исто, а посебно не да добијем дете које би једном можда било ускраћено за пажњу оба родитеља.

Прије четири године је певачица се нашла у центру медијске пажње када су у јавност испливале информације да због дугова мора да напусти стан на Врачару, гдје је годинама становала. Наводно, то није први пут да је Беби имала финансијских проблема, а узрок тога било је недовољно наступа и смањен обим посла.

Беби Дол рођена је 1962. године у Београду, а таленат за музику је наслиједила од оца. Каријеру је започела крајем седамдесетих година у бенду „Таркус". Са Гораном Вејводом је 1981. године основала групу „Анода Руж" и снимили су синглове „Енигме" и „Снови од сламе". Као соло певачица за ПГП РТС је објавила два сингла – „Мустафа" и „На планети уздаха" који су јој донијели бројна признања.

Беби је 1983. године од Телевизије Београд добила позив да учествује на локалном евровизијском такмичењу „Југовизија". Наступила је са пјесмом „Руди" за коју је сама написала текст и музику.

У финалу Пјесме Евровизије у Минхену је заузела шесто мјесто.

Неколико пута је учествовала у ријалити програмима, преноси Курир.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана