Бака Винка у деветој деценији вози баги и „дрифта” легендарног фићу (ВИДЕО/ФОТО)

ГС
Бака Винка у деветој деценији вози баги и „дрифта” легендарног фићу (ВИДЕО/ФОТО)

НИШ - Бака Винка из околине Ниша има 81 годину, али је то не спрјечава да да гас. Прије пет година је први пут сјела за волан, али сада не пропушта прилику да се са унуком Јованом добро забави и провоза у његовим занимљивим возилима.

Јован Митровић је, иначе, постао познат јавности и љубитељима аутомобила због његовог црвеног фиће којим се прошлог мјесеца одвезао на Копаоник и тамо показао завидне могућности овог аутомбила на снијегу.

Он је на свој Инстаграм профил поставио фотографију баке Винке и њега како она управља багијем, преноси 24Седам. 

Иако је бака Винка возач аматер, то је наишло на велике симпатије пратилаца на Инстаграму.

- Све похвале за унука. Данас деца не гледају родитеље, а овај унук - свака част. Чувај баку док је имаш и воли је, све сто пожели оствари јој. Бог ће те позлатити, баки свака част - пише у коменатарима на Инстаграму.

- Браво за унука и баку свака ти част што си баки испунио жељу, велик си ти човек - каже пратилац на Јовановом Инстаграм профилу.

Винка каже да у младости није имала прилику да вози аутомобил јер су увијек живјели на селу, па су други возили. Унук Јован јој је, међутим, први пут дао волан у руке и каже да је идеја да бака настави да вози и друге аутомобиле.

- Бака Винка има пуно фанова, стално људи питају када ће она поново нешто ново да вози. Ја волим да је снимам и волим да покажем људима како и наше баке у 80 година умеју што-шта да ураде, како су одлучне и храбре, а уједно и жељне добре забаве и смеха у ова сива времена. Бака и ја се добро забавимо снимајући и сликајући се, њој то мало промени свакодневну рутину коју она има, јер брине о домаћинству и пуно тога уради у току дана. Ја је пуно волим и на овај начин покушавам да на забаван начин проводимо време - рекао је недавно Јован за “Нишке вести”.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vidi Vamo (@vidivamo)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана