Бака краљица: Има 91 годину, а хода и ђуска у штиклама боље од већине дјевојака

ГС
Foto: Принтскрин

За ову баку године су заиста само број.

Одушевљава људе својим изгледом, а посебно својим играњем у ципелама са високим штиклама. Бети Лу има 91 годину и живи у Калифорнији. Она и даље воли да се дотера, обуче минић и високе штикле. На свом профилу, на „ТикТоку“ има преко 70.000 пратилаца који се прво шокирају кад чују колико има година, а потом хвале њен изглед, енергију и храброст.

Бетси себе назива краљицом гламура, јер је одувијек је вољела да се лепо облачи, носи шљокице, чипку, плиш... Опуштено и самоувјерено корача у ципелама са високом штиклом, на којима би се многе младе дјевојке љуљале. Пуна је енергије, игра, пјева и смије се. Ужива да свира клавир и то често објављује на свом профилу, пише Најжена.

Људи који погледају њене видео снимке одушевљено коментаришу: „Имам 58 година и не бих могла да ходам у тим штиклама и изгледам тако сјајно. Браво!“, „Вау... Изгледа фантастично... Нема шансе да има 91 годину!“, „Ова бака је краљица, треба знати ходати у тим штиклама! Напријед, цуро!“.

@betsylou.piano Thank you TikTok family for your support in 2023! betsylou 91yearsold piano fyp tiktokfamily loveyouall #2023 original sound - Rosdaly Ramirez

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана