Ако желите да имате пара, ово избаците из ташне

Г.С.
Foto: Илустрација

Неке ствари треба да избаците из ташне да бисте направили мјесто за новац, кажу фенг шуи стручњаци.

Према фенг шуи стручњацима, неке ствари не треба носити у ташни, јер привлаче сиромаштво.

Зато, све што вам није потребно избаците одмах из ташне, јер нема разлога да сваки дан носите ђубре са собом (старе папире, цедуље, марамице, рачуне, паковања од поједених бомбона и чоколада и слично).

Средите ташну тако што ћете распоредити ствари по преградама или несесерима ако немате џепове унутра. Вјерује се да ће ред у ташни донијети и сређивање ваше финансијске ситуације .

Изгужван новац

Разбацан и изгужван новац никако не треба држати у торби, већ искључиво у новчанику. Према фенг шуију, новац разбацан по торби ствара финансијски хаос и у вашем животу и стални недостатак новца.

Старе картице које не користите

Старе банковне картице, разне искоришћене поклон картице, чланске карте и слично, избаците јер вам више нису потребне. Ако су ове картице неупотребљиве, оштећене или им је истекао рок трајања, према фенг шуију, блокирају долазак новог новца.

Стари рачуни

Рачуни су подсјетници на трошкове који могу блокирати долазак нових финансијских прилива. Зато одмах избаците из ташне старе рачуне. Исто важи и за све непотребне папире, попут биљешки, спискова, карата од биоскопа и слично. Ваша ташна треба да буде мјесто за нове прилике, а не за прошлост.

Стари амајлије

Многе жене носе амајлије у ташни. Ако оне више нису у складу са вашим циљевима, баците их. Набавите нову амајлију која одговара вашој тренутној животној ситуацији или их једноставно баците ако мислите да вам више не стварају позитивну енергију, савјетују фенг шуи стручњаци, преноси Ало. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана