Адвокатица савјетује: Ако се ваш вjереник бави неком од ових пет професија, размислите о удаји

ГС
Адвокатица савјетује: Ако се ваш вjереник бави неком од ових пет професија, размислите о удаји

Кажу да развод једнако тешко пада као и смрт вољене особе, уколико не желите да искусите тај бол, ова адвокатица савјтује да се за мушкарце ових професија не удајете.

Иако разлози за развод могу бити бројни и разноврсни, постоје и они најчешћи попут проблема у комуникацији, престанка љубави, недостатка интимности, преваре, финансијских питања и слично.

Ипак, многи нису ни свесни да успјех или неуспјех брака у многоме зависи од посла којим се бави супруг. Овом темом позабавила се и америчка адвокатица, која се претежно бави разводима.

Њу на ТикТок-у прати око 35.000 људи, а у видеу који је снимила, испричала је да је још током студирања открила да посао којим се бави мушкарац може бити велика препрека у браку. Иако јој се тада та чињеница чинила нетачно, адвокатица се кроз своје искуство и праксу уверила у супротно.

Она је открила да постоји пет професија којима ако се баве мушкарци, брак се неће добро завршити. Као спорна занимања навела је:

ватрогасце

пилоте

полицајце

војнике

хирурге

-Шта је заједничко овим професијама? Оне чине да се мушкарци „осјећају као богови“ у својој професији- рекла је адвокатица, алудирајући да је нарцисоидни комплекс у одређеним професијама проблем који се преноси и на брачну сферу.

Партнер нарциса нема права на своје жеље и потребе, а ако то и затражи, веза се аутоматски прекида. Њихове везе су бурне, импулсивне, краткотрајне, страствене, без емоција и везивања, што ће дефинитивно резултирати неуспешним браком или разводом, пише "Најжена".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана