Вечерас ставите лимун у чарапе: Преко ноћи ћете ријешити проблем који многе жене мучи!

ГС
Вечерас ставите лимун у чарапе: Преко ноћи ћете ријешити проблем који многе жене мучи!

Испуцале пете ружно изгледају, а ни осећај није пријатан, јер кожа постане затегнута, група, болна. Стари добри трик увек помаже женама да без муке имају нежна стопала, односно пете. Пете су највише изложене лети када се носе сандале и папуче и постану грубе већ послије једног дана.

Употребите намирницу из фрижидера

Редовна нега је захтева и време и новац. Креме, пилинзи и остале мазалице треба редовно примењивати да би дали добре резултате. Зато је најбоље решење да се окренете намирницама које већ имате у кући – лимун је дефинитивно најбољи избор, преноси НајЖена.

Шта треба да урадите

Одаберите лимун који је довољно велики да једна половина може да вам прекрије пету, па га исцедите. Од добијеног сока направите лимунаду, а за сређивање пета вам треба кора која је остала. Потрудите се да исцедите сав сок, али нека унутрашњост остане са пулпом. Половину лимуна ставите на пете, тако да их у потпуности прекрију, као да поклопац. Преко обујте тање чарапе, тек да лимун не спадне. Ујутру мало истрљајте пете каменом за пете или турпијом. Биће нежне и глатке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана