Теја Дора стигла у Београд: Сумирала утиске са Евровизије па споменула и Хрватску (ФОТO)

ГС
Foto: Принтскрин

У суботу је одржано финале Евровизије у Малмеу, а побједу је однио Швајцарац Немо са пјесмом "The Code".

Српска представница Теја Дора, која је заузела 17. мјесто са пјесмом "Рамонда", стигла је синоћ из Шведске у Београд.

Њу је на аеродрому сачекала мама, којој је полетјела у загрљај, али и медијске екипе, са којима је сумирала утиске о учешћу на најпопуларнијем музичком такмичењу.

Како је рекла, задовољна је пласманом који је остварила на такмичењу. Навела је и да није схватила зашто је Холандија дисквалификована.

"Што се тиче Израела, ситуација је таква каква јесте, поента такмичења је да се музиком уједине сви", рекла је Теја Дора.

Млада пјевачица је навела и да јој је жао што није добила више гласова од хрватског жирија, али је, како каже, чула да је добила максимум од хрватске публике.

Мајка Теја Доре, Јасна Јојић такође је говорила за медије, рекавши да је очекивала бољи пласман своје ћерке на овом престижном такмичењу.

"Очекивала сам да „Рамонда" буде прва јер је супер песма и Теодора је то одлично отпевала! То су неки нови трендови сада, а не само идеје мира и љубави... Победником сам одушевљена, његовом истрајношћу, што је изводио све оне вратоломије док је певао. Нисам сигурна само да ли је Швајцарска за победу", казала је Јасна за медије, пише Б92.

Према њеним ријечима, Теодора је задовољна пласманом.

"Теодора је била реална, рекла је да је ово добар пласман, 17. место. За мене је ово добро, ако ниси први, онда је свеједно где си на табели, да л' си треће или 23. место... Верујем да она сад хоће да се одмори, сигурно је јако уморна", додала је певачицина мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана