Ставите овај зачин под прозор и заборавићете шта је беспарица!

Г.С.
Foto: Илустрација

Постоји много народних веровања о привлачењу новца у кућу, а људи који их и данас примјењују кажу да дјелују.

Ако вам у последње вријеме новац само пролази кроз руке, постоји начин да то промијените. Потребна вам је само једна намирница коју имате у кухињи.

Поспите мало соли на подпрозорске даске и оставите да стоји док не примјетите да се ситуација у вашем животу побољшала, када је реч о новцу. Тада со треба да склоните, али је никако не дирајте рукама, већ је почистите метлом или крпом и баците у кесу, преноси Ало.

Однесите далеко од куће и закопајте или баците у контејнер.

Сакријте канту за ђубре

Канта за ђубре не треба да стоји на мјесту на коме се види. И никако је не држите отворену. Ставите је у кухињски ормарић, испод судопере или у други кухињски елемент, или у оставу. Отворена канта и она која се види привлачи лошу енергију када је ријеч о новцу.

Напуните чинију за воће

Чинија пуна воћа симболизује изобиље. Зато је напуните разним воћем, а држите је на трпезаријском столу или на радној површини у кухињи. Према вјеровању, то значи да ће вам сто увијек бити пун хране и да пара неће недостајати.

Гајите рузмарин

Купите саксију са рузмарином и гајите га као собну биљку, јер се вјерује да привлачи новац и благостање у кућу. У народу постоји и вјеровање да ће гранчица рузмарина окачена изнад улазних врата куће штитити тај дом од негативне енергије, а привлачиће срећу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана