Шта младеж на лицу говори о вама? Само одабрани га имају на једном мјесту

Г.С.
Foto: Илустрација

Могу се налазити свуда по лицу или тијелу, бити различитих величина и облика, а према индијском и кинеском древном вjеровању, тумачи се да његова позиција одређује судбину.

Сваки човjек на овој планети има младеже. У древна времена вjеровало се да младежи носе различита значења, па чак да могу предвидjети линију живота: успjешан брак, срећну старост, успjех у каријери и још много тога, док их на једном дијелу лица имају само посебни људи, преноси Б92.

Сазнајте шта младеж на вашем лицу говори о вама.

Младеж на челу

Младеж на челу, према већини предиктора, говори о високој интелигенцији и проницљивости. Такође може указивати на лидерске способности. Вјеровање каже да би особа с младежом на челу могла постати научник, истраживач или политичар, посебно ако се младеж налази на десној страни чела. Глумица Анђелина Џоли има младеж на челу.

Младеж на образу

Младеж на образу даје одређени шарм. Посебно жене. Дакле, најчешће су власници такве ознаке на лицу били популарни код супротног пола од детињства. И сами су темпераментне природе, спремни да се жртвују зарад својих најмилијих. Често преферирају породични и лични живот него каријеру.

Младеж на носу

Младеж на носу, према вјеровању, говори о оптимистичном и веселом карактеру особе која га има. Такође, највјероватније, ова особа не може дуго да сједи на једном мјесту, за њу је изузетно важно да промијени окружење, упозна нове људе и путује. Постоји могућност да ће током живота жељети да промијени мјесто становања. Рецимо, има га глумица Орнела Мути.

Младеж близу усне

Крајем деведесетих скоро све жене на свијету цртале су младеж на горњој усни. Моду за овај тренд, наравно - супермодел Синди Крафорд и глумица Наталија Ореиро. Према вјеровању, такав знак код жена говори о сензуалној природи, али истовремено о одлучности и амбицији. Они који га имају тачно знају шта желе од живота и остварују своје жеље, без обзира на цијену. А постоји и веровање да такав младеж предвиђа срећан брак.

Младеж на бради

Власници младежа на бради често су породични људи. Изузетно им је важно да пронађу сродну душу и да са њом имају много дјеце. Они су такође изузетно брижни и одговорни, спремни да дају савете својим најмилијима и саслушају све њихове проблеме. У исто вријеме заузимју се за себе ако је потребно. Пјевачица Мараја Кери има младеж на бради.

Младеж испод ока

Често се младежи налазе у близини очију, али на различитим мјестима. На примјер, младеж испод очију говори о особи да је љубазна и симпатична. Младеж испод очију карактерише свог власника као љубазну, радосну, симпатичну и осјетљиву особу. Дита фон Тиз има такав младеж.

Неколико младежа на лицу

Присуство више младежа сматра се добрим знаком. Што већи, то бољи. Симетрични младежи на лицу указује на дуалност природе њиховог власника. На примјер, такве белеге има Натали Портман, која је више пута проглашена једном од најљепших и најсексепилнијих жена на свијету.

Младеж на корјену носа

Људи који имају младеж између обрва прилично су ријетки. И то није изненађујуће. Вјерује се да такав знак представља својим власницима развијену интуицију. Такође, младеж између обрва може указивати на добро памћење и склоност стицању знања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана