Ријешите досадни проблем помоћу овог мелема и реците збогом длачицама

ГС
Ријешите досадни проблем помоћу овог мелема и реците збогом длачицама

Урасле длаке представаљају проблем многим женама, сазнајте како да спречите ову непријатну појаву.

Урасле длаке веома ружно изгледају, око места урастања ствара се црвенило, а може се створити и инфекција и гној. Додатна хидратација, пилинзи и масаже, које се препоручују, често не дају жељене резултате. Овај проблем веома је чест код великог броја жена, посебно оних које имају танку кожу. Међутим, постоји решење које ће вас решити свих непријатности везаних за урастање длака.

За овај трик потребно вам је само пет минута, а разултате ћете приметити одмах. Цела магија сатоји се од мелема који ћете направити од кашике меда, 200 мл квалитетне бентонит глине (може се купити у апотеци), пет капи витамина Е, етерично уље камилице и лаванде – укупно 10 капи.

Припрема: Мед и глину помешајте, а затим додајте остале састојке. У смесу додајте по мало флаширане воде, како бисте добили конзистенцију смесе сличну кремастој пасти,

Употреба: Пирпремљену пасту намажите на ноге или места на којима имате урасле длачице и оставите да стоји пола сата на кожи, док се не осуши. Након тога, смесу исперите млаком водом и намажите кожу хидратантном кремом (препоручујемо пантенол крем или пантенол пену). Резултате ћете видети већ након првог третмана!

Састојци које смо поменули, а који ће вас ослободити ураслих длачица веома су ефикасни јер се понашају као сунђер и упијају токсине и вишак масноће из коже. Такође, имају антиинфламаторна својства, обнављају кожу и оштећења на истој, хидрирају и имају антиоксидативно дејство које помаже код опоравка и зацељивања коже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана