Пробао је дијету славног холивудског глумца: "Теже је него што сам мислио" VIDEO

Агенције
Пробао је дијету славног холивудског глумца: "Теже је него што сам мислио" VIDEO

Глумци су често приморани да се добро физички припреме за неку улогу и да буду у доброј форми. Често су на строгом режиму исхране и редовно иду у теретану.

Посебно у доброј форми морају да буду они глумци који се спремају за акционе филмове и све оне у којима се захтjева добра физичка спрема. Један од њих је и холивудски глумац Џејсон Момоа, који је прошлог љета тумачио улогу Аквамена у истоименом филму.

Један јутјубер, Вил Тенисон, одлучио је да проба дијету коју је држао Момоа и да редовно иде да вјежба.

Дан је почео доручком који се само састојао од сендвича са путером од кикирикија и меда и тањиром воћа (лубенице и боровнице). То се чини као скроман оброк, а Момоа је у једном интервјуу признао да се брзо дебља, па да мора да уноси мало масти, поготово кад се спрема за неку улогу. Глумац много воли пиво, па је спреман да се одрекне шећера, али док може током дана да попије ово омиљено алкохолно пиће.

"Не дижем тегове осим ако ми не плате за то", рекао је Момоа, те додао да тренунг мора да буде забаван и занимљив.

Тенисон је потом отишао у теретану, те након тренинга изјавио да је био веома тежак.

"Теже је сто пута него што сам мислио да ће бити", додао је.

За ручак је појео половину авокада, спанаћ и туну. За вечеру је појео порцију спанаћа и шницлу. Након вечере одрадио је кардио тренинг послије којег је слиједио још један, четврти оброк који се састојао од друге половине авокада, спанаћа и порције пилећег меса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана