Према фенг шуи начелу, сапун вам може промијенити живот

ГС
Према фенг шуи начелу, сапун вам може промијенити живот

Ако сте познавалац фенг шуи вјештине, вјеровање да сапуном можете опрати своје личне проблеме засигурно вас није изненадило, а уколико нисте толико упућени у овакав начин живота, покушаћемо да вам приближимо о чему је ријеч.

Почећемо од тога да по фенг шуију све има своју енергију која утиче на нас и на догађаје у нашим животима, па и предмети које свакодневно користимо.

Основни принципи фенг шуија базирани су на чистоћи у кући, али и у тијелу, јер свако од нас посједује енергетско поље или ауру, коју је неопходно чистити.

Вода је мајка свега што је живо и посједује велику моћ у прочишћавању. Међутим, та моћ није безгранична, па у неким случајевима потребно је искористити и сапун.

Сапун користимо сваки дан, најмање неколико пута. Са њим чистимо кожу, а чишћењем коже прочишћава се и наша енергија.
Стога је јако битно да размишљамо о томе какав сапун користимо, и да бирамо оне који на нас дјелују благотворно.

Већина при одабиру сапуна гледа неке основне ствари, попут тога да ли исушује кожу или не. Али, када је реч о фенг шуију, треба да обратите пажњу на овај детаљ.

Када купујете сапун увек гледајте састав. Пожељно је да сапун буде максимално природан и да се састоји од чврстог органског уља, са додатком природних арома и мириса, односно етеричних уља.

Ипак, фенг шуи савјет је да такав природан сапун направите сами, јер његовим стварањем сви ваши проблеми биће „опрани".


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана