Овим пјевачицама године не могу ништа: Ево како изгледа њихов јеловник

Г.С.
Овим пјевачицама године не могу ништа: Ево како изгледа њихов јеловник

Завидне фигуре славних пјевачица у региону понекад знају пробудити одређену дозу љубоморе у оку посматрача, а понекад и грижњу савјест ако поједемо чоколадицу више. У чему је тајна, шта једу и када једу, да ли и колико тренирају Лепа Брена, Јелена Розга, Милица Павловић и многе друге…

Лепа Брена

Што се тиче фигуре Лепе Брене нико јој ништа не може замјерити. Она сама је својевремено признала да је имала чак 97 килограма кад је почела да наступа, али је схватила да мора да се избори са својим апетитом. Такође, имала је и проблеме са згрушњавањем крви, па изузетно пази на исхрану.

Зато се труди да редовно има сва три оброка. Она је открила шта се сваког дана нађе на њеној трпези – углавном једе поврће и воће, као и рибу или јаја. Избјегава пржено и поховано, премда признаје да и сама понекад поједе нешто са списка брзе хране – пицу или хамбургер.

- Међутим, то је само понекад и трудим се да не претјерујем -  објаснила Брена и открила да понекад поједе и слаткиш.

Пјевачица, такође, свако јутро вјежба.

Испробајте њену дијету:

Дан 1

Доручак: Мусли од овсених пахуљица, бадема и свјежег воћа

Ручак: Риба са роштиља и поврће на пари

Вечера: Потаж, супа или велики тањир младог сира

Дан 2

Доручак: Салата и 2 кувана јајета

Ручак: Тањир потажа од поврћа, 200 г гриловане рибе, свјежа салата од поврћа, по избору

И остали дани су јој слични, а за ужине пије природне сокове.

Важно је, каже Брена, избјегавати вечеру.

Јелена Розга

И Јелена Розга открила је како се храни, али и свој јеловник за један дан. Осим гласом, истиче се и витким стасом.

Јелена је тако недавно открила да има 57 килограма, но истакла је како се не може удебљати због проблема са штитном жлијездом. Наиме, пјевачици је 2006. године откривена хипертиреоза, а прије четири године и тахикардија.

– Пазим што једем, иако сам велики гурман. Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада си дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију прехрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам јести печено кестење, признала је својевремено.

Што се вјежбања тиче, открила је да јој у одржавању линије најбоље помаже скакутање по бини, но да је за вријеме пандемије ипак почела вјежбати код куће.

Ево што Јелена једе:

Доручак: Омлет с бјеланцима, маслинама и младим сиром

Ручак: Супа, месо, салата

Вечера: Риба и поврће

Александра Пријовић

Пјевачица Александра Пријовић важи за једну од најтраженијих младих пјевачица.

Поред бројних обавеза Александра успјева да изгледа заносно, а сада је открила да је тајна њене линије контролисана исхрана.

– Нисам ни на каквим дијетама да бих била витка. Била сам на режиму исхране једно вријеме, а након тога просто немам потребу за храном као раније. Врло мало једем, смањио ми се апетит и због тога сам мршава. А мало једем јер не стижем – открила је Пријовић.

Дијета Милице Павловић дјелотворна је, а не морате да се одричете омиљених намирница. Пјевачица је овом режиму исхране приступила уз консултацију љекара и у кратком периоду успјела је да смрша десетак килограма и затегне се без одласка у теретану.

Будући да због бројних професионалних обавеза нема времена да вјежба Милица је потражила замјену и испоставило се да није погрешила. По савјету љекара почела је да се придржава Јапанске банана дијете, уз помоћ које је фигуру довела до савршенства.

Ево из чега се састоји дијета Милице Павловић:

Доручак: 3 банане. Уз њих је дозвољено конзумирати само воду или чашу немасног млијека.

Ручак: Одаберите између динстаног поврћа са јунећим месом, рибље чорбе или интегралне тестенине са парадајз сосом. Уз сваки оброк иде салата, купис или зелена. Можете појести банану између оброка, али правите паузу од 4 сата.

Вечера: Пилеће, ћуреће месо на роштиљу, повће или риба. Такође салата по жељи. Посљедњи оброк конзумирајте најкасније у 20 часова, а пожељно је да на спавање идете 4 сата касније.

Овакав режим исхране траје 12 дана и уколико једете избалансиране и здраве намирнице, резултати неће изостати.

Наташа Беквалац

Лијепа Наташа Беквалац се у својој кожи осјећа боље него икада, а захваљујући исхрани и тренинзима постигла је савршен изглед. Недавно се одрекла свог највећег порока – цигарета, што је већ неколико пута покушавала.

Исхрану је кориговала уз препоруку нутриционисткиње, а на Инстаграму се својевремено пожалила да су јој ускраћене неке омиљене намирнице. Једном приликом је открила и свој план исхране, а ево шта отприлике једе Наташа Беквалац.

Једе све врсте меса, млијечне производе са што мање угљен хидрата, поврће, јаја на све начине, орашасте плодове, а веома је важна вода током цијелог дана (2.5 л дневно). Тада је навела да је шест дана у седмици потребно да избјегавате угљен хидрате, док седмог дана себи можете дати одушка и конзумирати све осим слаткиша, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана