Ове три вежбе су све што вам треба за савршено обликовану и затегнуту задњицу

klix.ba
Ове три вежбе су све што вам треба за савршено обликовану и затегнуту задњицу

Ако желите да имате савршену задњицу најважније је да иградите мишиће.

То ће вам помоћи да се задњи дио развије у природнии добро развијени облик.

Представљамо вам тренинг од само три вјежбе који ће вам помоћи да постигнете жељени облик. Како бисте постигле што боље резултате вјежбајте три пута недјељно и не заборавите кардио тренинг.

Чучњеви са подизањем тега изнад главе

Направите три сета од 15 понављања уз 30 секунди одмора. Држите тегове са обије руке у висини струка. Вјежбу изводите са лагано раширеним стопалима, у ширини рамена. Руке сваки пут у потпуности испружите изнад главе, све док не испуните сва понављања у сету. Кад сте спремни, стисните цијелу задњицу, подигните тегове изнад главе и чучните паралелно са подом.

Искорак са бучицама

Направите три сета од 12 понављања уз 30 секунди одмора, пише klix.ba. Искорачите једном ногом у положај чучња, а другом ногом се спустите као да ћете врхом кољена дотакнути под.

Мртво дизање

Направите три сета од 15 понављања уз 30 секунди одмора. Бучице држите у рукама које требају да буду у нивоу струка. Полако се спуштајте према поду. Леђа и ноге морају да вам буду равне. Спуштајте се до испод кољена, а затим се полако вратите у почетни положај и стисните мишиће задњице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана