Много боља опција од чаја и кафе: Ево шта треба попити ујутру на празан стомак

ГС
Много боља опција од чаја и кафе: Ево шта треба попити ујутру на празан стомак

Најједноставинији и веома ефикасан начин да детоксикујете организам и припремите га за дан који је пред вама је да ујутру, прије доручка, попијете, не кафу или чај, већ чашу обичне воде собне температуре.

Вода помаже код главобоље, болова у тијелу, проблема са кардиоваскуларним системом, убрзаног рада срца, епилепсије, прекомјерне тежине, бронхитиса, астме, туберкулозе, менингитиса, болести бубрега, повраћања, гастритиса, дијареје, дијабетеса, затвора, очне болести, болести матернице, менструалних поремећаја, болести уха, носа и грла, преноси Б92.
Помаже да се тијело очисти од токсина

Вода природно подстиче рад ваших цријева, па се организам на тај начин у току ноћи обнавља и детоксикује. Пијење воде ће вам помоћи у повећању производње мишићних ћелија и нових крвних зрнаца.

Побољшава метаболизам

Убрзаће ваш метаболизам за 24%. Ово је веома важно за људе који су на дијети. Убрзан метаболизам значи боље функционисање пробавног система. Вода за пиће чисти дебело цријево, и на тај начин олакшава проток храњивих састојака.

Здрав губитак килограма

Када пијете воду ујутро на празан желудац, ви се тада детоксикујете. То утиче на бољи рад пробавног система. Осјећаћете мању глад, а самим тим ћете и мање јести.

Уклања горушицу и проблеме са пробавом

Проблеми са желудцем настају усљед повећане киселости. Вода разредјује киселину која се ствара у желудцу и спречава појаву горушице. Припрема желудац за доручак.

Спречава појаву камена у бубрегу и инфекције мокраћне бешике

Пијење воде на празан стомак је оно што је потребно да би се спријечила појава камена у бубрегу и инфекција бешике. Вода за пиће разређује киселине које доводе до стварања истих. Што више воде попијете (у нормалним количинама), то сте више заштићени од разних врста инфекција мокраћне бешике, које узрокују токсини.
Јача имунолошки систем.

Вода помаже у нормалном функционисању лимфног система, што доводи до јачања имунитета. Јак имунолошки систем заштитиће вас од различитих болести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана