Како се ријешити подбратка?

Г.С. Фото: илустрација
Како се ријешити подбратка?

Превелика изложеност сунцу, губитак тежине, старење и трудноћа могу довести до опуштене коже лица и подбратка. Све ово може се савладати ако се на прави начин знате бринути о свом лицу.

Да би ваше лице било лијепо и затегнуто, морате радити вјежбе лица два до три пута седмично. Дерматолози сматрају да ћете тако јачати мишиће лица, спријечити и смањити појаву бора, повећати циркулацију крви и тако побољшати квалитет ваше коже, ваше лице ће изгледати мање уморно, а и природно ћете затегнути лице.

Ипак, морате запамтити да нећете одмах видјети резултате, дакле да бисте постигли максималан учинак ове вјежбе морате радити три до пет пута седмично око 20 минута. Извођење вјежби лица најудјелотворније је док лежите.

Упорност је јако важна када је вјежбање лица у питању па требате покушати да обављате своју фитнес рутину у исто вријеме. На телефону поставите аларм како би вас упозорио да је вријеме за вјежбу. То ће вам полако постати навика.

Да бисте постигли циљ, у свој план вјежби за лице додајте и кардиоваскуларне вјежбе. Не морате ићи у теретану, можете ходати, трчати или радити зумбу.

И креме могу бити од велике помоћи, посебно оне које садрже у себи велику количину витамина А. Користите их сваки дан и убрзо ћете видјели резултате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана