Гледање у голе груди мушкарцима продужава живот, тврде научници

Г.С.
Гледање у голе груди мушкарцима продужава живот, тврде научници

На крају истраживања научници су закључили да гледање женскпг попрсја на дневној бази снижава крвни притисак код мушкараца и смањује могућност обољевања болести срца.

Само десет минута гледања у груди обдарене жене једнако је дјелотворно као 30 минута аеробика, тврди геронтологиња др. Карен Веатерби.

Истраживање гледања женских груди спроведено је на 200 испитаника у три њемачке болнице. Трајало је пет година. Половина испитаника гледала је груди, а друга половина од тога се суздржавала. На крају истраживања научници су закључили да гледање женских попрсја на дневној бази снижава крвни притисак код мушкараца и смањује могућност оболијевања од болести срца.

Научници вјерују да сексуална жеља појачава циркулацију крви, која доводи до општег побољшања здравственог стања.

"Сексуално узбуђење нагони срце да пумпа брже и побољшава циркулацију. Вјерујемо да, ако то ради стално, просјечан мушкарац може да живи и четири-пет година дуже", каже др. Карен.

Још је пет начина који мушкарцима могу да продуже живот, напомињу стручњаци - то су: да имају што више секса, ожене се, да имају дјецу, буду одговорни и да се мало удебљају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана