Елеонора Предин: Нега на природној бази императив лепоте

Гордана Копања
Елеонора Предин: Нега на природној бази императив лепоте

БАЊАЛУКА - Једна индијанска пословица каже: “У биљкама се може наћи сва моћ овог свијета“, што је уједно и главна карактеристика природне козметике која помаже кожи да ојача своје природне процесе и доспије у стање хармоније. С обзиром на то да је наша кожа одговорна за читав организам, важно је покренути њен природан начин функционисања, како би постала здрав орган способан да сам превазилази одређене неправилности, а не додатно је оптеретити.

-Здрав живот и нега на природној бази су годинама уназад мој императив лепоте. Одлука да своју љубав према навикама и утицај који имам, усмерим у стварање својих производа била је најбоља одлука у животу - кажео за „Глас Српске“ предузетница  Елеонора Предин.

Заједно са тимом дерматолога, направила је производе који су намијењени свима женама, мушкарцима а неки и дјеци.

-Састав свих производа потпуно је природан и осим основних састојака алоe вере, хијалурона и нане, у њима се налазе природна уља и путер и све је пријатног мириса менте, који долази од биљке Мента Пиперита. Додала бих да се производња врши у строго контролисаним условима, уз надзор технолога - нагласила је Елеонора.

Што се тиче конкуренције на тржишту, Елеонора је рекла да је готово и нема.

-Конкретно за производ Viva by Ela Активног кисеоника нема директне конкуренције. Производња наших приозвода се врши у поузданим производним погонима, који могу да у траженом року производе потребну количину, било да се ради о два, пет, 10 или 20.000 комада.Такође, буџет којим располажемо, иако смо млада фирма може да подржи ову потражњу. Viva by Ela производи су настали као логичан след догађаја мог ангажовања на друштвеним мрежама претходних година. Све што сам промовисала на својим профилима и заједнице које сам ту изградила, су базиране на здравом начину живота, здравим навикама, исхрани и природној неги.Људи ми верују, јер знам шта промовишем свих ових година - прича Елеонора за "Глас".

 

Основна предност Viva by Ela производа је то што се ради о природним формулама без вјештачких конзерванаса и додатака, сви приозводи су без алуминијума парабена и силикона. Амабалажа прозвода је биоразградива, од еколошких прихватљивих материја, о чему је посебно вођено рачуна.

Најважнија улога у Еелеонорином животу је како каже улога мајке једне дјевојчице.

 -Управо због тога имам одговорност да свим девојкама, женама, мушкарцима и деци понудим нешти природно, благе формуле, а што ће им донети бенефите за кожу - истакла је Предин..

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана