Зелена боја доминира јесенском и зимском гардеробом

гс
Foto: скриншот

Након јесенских колекција које су означиле крај љета и најавиле почетак још једне раскошне модне сезоне, на полице наших омиљених модних трговина ускоро су стигле и прве зимске колекције.

У неколико редизајнираних класика те потпуно новим моделима, кројевима и силуетама, колекције за сезону јесен/зима 2021./2022. истакнуле су раскош новитета међу којима се истакнуло неколико јасних фаворита.

Баш као и сваке године, у средишту хладне сезоне и њезиних најпожељнијих модних трендова истакнула се раскошна палета боја. С нагласком на неутралне нијансе, али и додатком неколико вибрантнијих боја, јесенска и зимска палета у трену ће освјежити наш look и створити ефектне комбинације, чак и када је ријеч о оним најједноставнијима попут блузе и траперица или лежерног издања омиљене хаљине. Одмак од једноставности неутралних боја ове ћемо јесени и зиме пронаћи у земљаним тоновима.

У земљаној палети боја крије се један од најраскошнијих и најпожељнијих трендова сезоне – раскошне и неодољиве нијансе зелене боје.

Зелена боја у јесенском и зимском издању

Истовремено децентна и ефектна, зелена боја у свим својим нијансама доноси спој свјежине и свестраног карактера због којег ћемо  бирати као савршени додатак нашој гардероби у свакој сезони.

Зелена боја у модну причу ове сезоне доноси све од њежних нијанса менте и кадуље до кхаки, маслинастих и раскошних смарагдних тонова.

Осим раскошним изгледом, нијансе зелене истичу се и једноставношћу када је комбинирање с другим бојама ријеч јер једнако добро изгледају у споју с неутралним бојама, земљаним, пастелним и јарким нијансама. Управо су то разлози због којих их познате модне куће, дизајнери и брендови бирају као савршени колористички избор за прегршт одјевних комада и модних додатака сваке, па тако и ове сезоне.

Као један од најпожељнијих модних трендова посљедњих сезона, нијансе зелене још једном ће освојити модни свијет ове јесени и зиме у безброј различитих издања – од лежерности модела до елеганције свилених и шљокичастих хаљина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана