Вријеме је за бијели Т-shirt

ГС
Foto: Илустрација

Када бисмо морали издвојити онај један одјевни предмет из којег се не скидамо чим затопли, то би свакако била обична бијела мајица.

Наиме, ријеч је о комаду који се с лакоћом прилагођава разним стиловима облачења, а одличан је и за лагане слојевите комбинације. Управо зато, ако већ нисте, идеалан је тренутак да набавите нове моделе који ће вам засигурно бити омиљени.

Што се тиче комбинација, бијели T-shirt током топлијих дана најчешће комбинујемо с неутралним комадима као што су обичне траперице, омиљене тренди патике и оверсајзд блејзер. Ова комбинација је врло шик, минималистичка, а тако посебна, стога волите ли такав изглед, ријеч је о одабиру с којим нема грешке. С друге стране, бијеле мајице се сјајно комбинују и са сукњама или пак осталим моделима хлача, а преко можете носити лагане кардигане, трапер или кожне јакне. Такође, T-shirt носимо у дневним, али и вечерњим приликама, а тада све што требате јест одабрати нешто гламурознији остатак комбинације и поиграти се детаљима.

Наравно, постоје и оне с детаљима, па ако волите ипак нешто упечатљивије моделе, не сумњамо да ћете с лакоћом пронаћи одговарајуће T-shirte, пише fashion.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана