Удобне, ефектне и елегантне: Четири модела равне обуће увијек су у тренду

ГС
Foto: Илустрација

Високе потпетице сви обожавамо, али равна обућа може бити подједнако елегантна и уз све то и удобнија. Осим тога, у модној индустрији последњих година ова обућа постаје популарна колико и ципеле на штиклу.

Најпознатији модни часописи издвојили су четири модела равне обуће који одговарају свакој варијанти. Изгледаћете сјајно у овим моделима и на послу и у вечерњем изласку.

1. Оксфорд ципеле

Једноставног и неутралног изгледа уклопиће се у сваку вашу одевну комбинацију. Можете их наћи у разним бојама и облицима.

Укомбинујте их са лепршавом цветном мини-сукњом или тзв. "звонцарама". Виши ђон ће учинити да ваше ноге изгледају дуже.

2. Мокасине

Модел који сви обожавамо. Мат или сјајне, црне или беж - мокасине су муст хаве сваког женског ципеларника. Без обзира на трендове који се стално мењају, једно је сигурно: мокасине никада неће постати демоде, преноси Мондо.

3. Кожне папуче

Савршене за пролеће и лето које долази. Комбинујте их уз дугу летњу хаљину или џинс и топ - ове папуче су савршен спој елеганције и удобности.

4. Беле патике

Беле патике можете увек одабрати за шетњу, али овај модел једноставно се сјајно уклапа и у елегантније варијанте. Нећете се осећати уморно као после високих потпетица, а ваш стајлинг неће изгледати ништа мање савршено!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана