Три кратке фризуре које су хит ове јесени

Г.С.
Три кратке фризуре које су хит ове јесени

Када стигне јесен са својим изузетним бојама и свјежином, савршено је вријеме за промјену фризуре.

Ова сезона позива на освјежење и нову енергију, а кратка коса постаје прави хит, доносећи са собом дозу храбрости и стила.

Многе дјевојке и жене траже начин да искажу своју креативност, а кратка фризура је савршен начин да то постигну. У свијету моде, кратка коса више није само симбол практичности, већ и начин да се истакнете и изразите своју личност.

Од модерних и елегантних до лежерних и разиграних стилова, кратка коса нуди широк спектар могућности за свакога.

Ако сте спремне за трансформацију, размислите о неким од најпопуларнијих кратких фризура, које ће вас одушевити. Ова фризура може бити израз ваше индивидуалности, прилагодити се вашем начину живота и чак вас потакнути да се осјећате самоувјереније, преноси Кликс.

Кроб: Савршена елеганција

Један од водећих трендова је „кроб“, савршена елеганција или краћа верзија француског боба. Овај крој реже се изнад јагодичне кости и има благу укошеност слеђа, што му даје модеран изглед. Идеално се уклапа са средње и средње фином текстуром косе, док гушћа коса може добити додатну лакоћу уклањањем волумена с врха.

Лоб: Игра дужине и текстуре

Ако желите нешто између боба и дуже косе, лоб је прави избор. Овај крој, који сеже до кључне кости, пружа невјероватну покретљивост и текстуру. Са слојевима на дну, лоб је идеалан за средњу косу с благим таласима јер истиче вашу природну текстуру.

Дјечије шишке: Храброст на првом мјесту

Дјечије шишке постају прави хит ове јесени. Ове краће шишке могу додати младалачки шарм и издужити лице, али захтијевају и посвећеност. Нису идеалне за свакога, али ако имате округло лице или дуже чело, могу бити савршен избор. Ако се плашите драстичних промјена, танки шишке или дуже шишке могу бити одлична алтернатива. Ове врсте шишки омогућавају вам да задржите свој стил, док додају дашак свјежине и модерности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана