Сестре Хадид потврдиле повратак омраженог тренда - враћа се лице без обрва

ГС
Foto: Агенције

Омражени тренд из периода '90-их, лица с ултра танким или скоро невидљивим обрвама, вратио се у великом стилу и то на миланској седмици моде гдје су га сестре Хадид, Бела и Гиги, показале на модној ревији Донателе Версаће.

Сестре су у петак прошетале на Версаћеовој ревији за јесен 2022. током Милано Фешн, а пажњу су украла њихова лица која су наизглед остала без обрва.

За овај догађај, Гиги је носила црвену баршунасту корзет хаљину са одговарајућим чизмама и рукавицама од латекса, а изглед је употпунила црвеном торбицом.Бела је у међувремену имала сличну црвену комбинацију као њена сестра, али је имала дуге рукаве.Двојцу се на писти на догађају придружила и Емили Ратајковски, а глумица и модел је носила црни корзет са зеленим ресама.

Иако је ово био само тренутак на ревији, манекенке су на писту иступиле са лицем готово без обрва, наочалама малог оквира и јакнама јарких боја доприносећи естетици 90-их.Повратак тренда из овог периода и непостојећих обрва најављен је још прошле године када су га проносале звијезде попут Мадоне, Ким Кардашиан, Кети Пери Перрy.

Посљедња која се прикључила овом низу била је Донатела Версаће која је овакав изглед одлучила истакнути на манекенкама које су носиле комаде њеног бренда најављене за јесен 2022. године, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана