Седам боја које најбоље иду уз фармерке

GS
Foto: Quora

Као и код других материјала, боје играју кључну улогу. Свјетлије боје могу да вас отворе и дају природан, разигран изглед, док ће тамније боје учинити озбиљнијим и дати вам софистицирани тон.

Ово је 7 боја које најбоље иду уз фармерке:

Црвена

Црвена боја најбоље изгледа са тамним фармеркама или чак црним. Можете је комбиновати са црним мокасинима и црвеним џемпером. Важно је само пронаћи праву нијансу црвене која иде уз тон ваше коже. Особе светлије пути требало би да се опредијеле за црвене боје са плавичастим пигментом, док би особе са тамнијом кожом требале да преферирају црвене нијансе са наранџастим пигментом.

Бијела

Бијела је увијек синоним за елеганцију. Бијела кошуља у комбинацији са свијетлим фармеркама и црним ципелама, неупадљивим минђушама и црном торбом даће вам софистициран изглед.

Маслинасто зелена

Овом бојом можете комбиновати маслинасту јакну са тамним фармеркама. Ако желите богатији изглед, маслинастозелени џемпер можете комбиновати са тамним фармеркама, кожним каишем и бохо накитом.

Пастелно розе

Представља женствену боју која се савршено слаже са свијетлим тексасом. Ружичаста блуза ствара одличан контраст са свијетлим фармеркама и даје вам романтичан и свјеж изглед. За лежернију комбинацију можете додати балетанке.

Сива

Сиви блејзер можете комбиновати са тамним фармеркама. Изглед ћете уљепшати црним појасом. За обућу можете комбиновати мокасине, патике или црне чарапе, у зависности од ефекта који желите да постигнете.

Црна

Црна дефинитивно иде уз све. Ако излазите увече, комбинујте чипкасту црну блузу са фармеркама које нису ни пресвијетле ни претамне, већ средње нијансе. За опуштенији изглед комбинујте их са бијелим патикама.

Беж

Љепота ове боје је у томе што је веома неутрална, тако да је можете упарити са било чим. Ако не волите да експериментишете и желите лежеран изглед, предлажемо вам да комбинујете крем беж џемпер од кашмира са фармеркама и кожним патикама или чизмама. Ако је ваш стил више спортски, можете комбиновати класичну беж кошуљу са бордо јакном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана