Савршена хаљина за зимске дане

гс
Foto: илустрација

Први дани мјесеца новембар најавили су зимску сезону и потакнули нас на размишљање о новој гардероби.

Након раскошних боја, лаганих слојева и лежерних јесенских фаворита, зимска сезона у средишту сваке гардеробе враћа угодно и топло плетиво које ће у безброј различитих модела одговорити на изазов свакодневних зимских комбинација.

Увијек с дозом удобности, али и елеганције, плетиво је незаобилазни дио баш сваког зимског ормара. Осим његове практичне стране, плетиво се сваке сезоне истиче и својим тренди карактером који му доноси спој с неким од најпожељнијих кројева, силуета и детаља. Бијели пуловер, црна долчевита и сиви кардиган увијек су добар додатак јесенском луку, но као апсолутни ит комад из свијета плетива ове ће се зиме истакнули модели који топлину плетива спајају с елеганцијом хаљине.

Ит хаљина за зимску сезону

У безброј рауличитих модела, пуловер хаљине бит ће савршени избор за сваку прилику коју доносе зимски дани – од једноставних и елегантних пословних комбинација до ефектног лоока за вечерње прилике. Један од најпожељнијих модела без сумње ће бити долчевита хаљине као најтоплије издање пуловер хаљине с дозом суптилног сексипила.

Од удобних и лежерних модела које красе неутралне боје и оверсизед крој до модела који прате линију тијелу и истичу његову заводљивост, долчевита хаљине један су од најбољих модела који можете додати у своју зимску гардеробу. Уз омиљени модел долчевита хаљине, за ефектни зимски лоок бит ће вам довољне тек тренди чизме и ефектан комад накита, црвени руж за усне и најтоплији зимски капут или јакна, а за оних најхладнијих дана одлично ће се комбинирати и преко траперица и других тренди модела хлача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана