Салонке у тренди бојама модни хит прољећа

Агенције
Foto: Агенције

Пред нама је још једно раскошно и заиграно прољеће које доноси старе фаворите и нове трендове - од повратка омиљених класика у новом руху до ефектних тренди модела који ће зачинити наш ормаре и свакодневни стил.

И док ћемо у свестраним одјевним комадима још једном пронаћи почетак и основу сваке прољетне комбинације, модни додаци још једном ће одиграти улогу оног посебног зачина и тачке на "и" сваког изгледа. Један од модела који ћемо поновно вратити на полицу с ципелама су салонке.

"Не знам ко је измислио високе потпетице, али све жене му дугују пуно", рекла је својевремено славна Мерилин Монро. Салонке су симбол елеганције и женствености, издужују ноге, те нас "тјерају" на усправније држање.

А с модерним помаком, елегантне салонке још једном ће се истаћи као савршени избор за пословне, формалне и вечерње комбинације.

Полица с ципелама за прољећну сезону не би била потпуна без једног пара салонки (или неколико њих). Њихов култни статус и вјечни елегантни карактер који носе оправдале су и прве колекције за прољећну сезону - од модела с потписом престижних модних кућа и дизајнера до приступачних хигх стреета издања, свака колекција за нову сезону има посебно мјесто резервисано управо за салонке.

Нова прољећна сезона, нови модели

Нова сезона је унутар колекција омиљених модних брендова обрисала сва неписана правила. Умјесто класичних салонки од мат коже и у црној боји или њежним и свестраним нуде тоновима, као најпопуларније овог су се прољећа истичу се салонке у тренди бојама. С нагласком на вибрантне нијансе, али и неколико неодољивих пастелних тонова, када говоримо у салонкама, прољећна палета је раскошна и разиграна.

Спој елеганције линија и тренди боја додатно су зачинили различити дизајнерски елементи, материјали и детаљи. Осим мат коже, салонке за прољеће долазе и у сатенском издању, од брушене коже и с цроц текстуром. Драгуљи и машне још једном су најједноставније моделе класичних линија трансформисали у ефектне модне додатке, док је четрвтасти завршетак који смо носили прошле године замијенио елегантни шпиц.

У комбинацији с фармеркама или романтичном прољећном хаљином, модерним одијелом или тренди мини сукњом, салонке у тренди бојама одлично се слажу уз сваку прољећну гардеробу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана