Раскошна жута боја апсолутни је прољећни модни тренд

ГС
Foto: Агенције

Баш као и сваке године, у средишту нове модне сезоне и најпожељнијих трендова истакла се раскошна палета боја.

С нагласком на неутралне и земљане нијансе, али и додатком неколико вибрантнијих боја, нова палета боја и узорака у трену ће освјежити изглед и створити ефектне комбинације, чак и када је ријеч о оним најједноставнијима попут блузе и фармерки или увијек привлачне и популарне хаљине.

Наредни мјесеци доносе владавину жуте боје, од јарке лимун до загасите сенф нијансе, коју су већ наговијестиле комбинације модних трендсетерки.

Нијансе жуте у трену ће трансформисати сваку комбинацију због чега се увијек налазе на листи омиљених стилских трикова популарних трендсетерки. Унутар жуте палете налази се упечатљив одговор на сваки комад унутар вашег ормара. Осим што ће јарка жута разбити монотонију црно-бијелих комбинација, њени загасити тонови доносе свјежину модним фаворитима у земљаним тоновима. Нијансе жуте одлично се слажу и с плавом бојом, што ће их истаћи као ефектан додатак омиљеним моделима од тексаса.

Међу најпожељнијим трендовима ове године истакнуће се примарне боје – црвена, плава и жута. У неколико раскошних нијанси, примарне боје разбиће монотонију сваке гардеробе и зачинити наше модне фаворите у неутралним тоновима.

Црвену боју носићемо у њеној истовремено највибрантнијој и најкласичнијој нијанси. Уз класичну црвену, прве колекције за 2022. годину истакле су раскош плавих тонова. Заводљивој тамноплавој нијанси, која је обиљежила зимску сезону, ове ће се године придружити и пастелне нијансе те загасити и јарки тонови из спектра плаве боје.

Иако ћемо обожавати носити моделе у црвеној и плавој боји, можда најдражи и најефектнији одјевни комади и модни додаци ове године красиће жута боја уз прегршт дивних нијанси.

Ова боја је атрактивна, весела, забавна, сунчана, лако се комбинује и пријатна је за ношење. Пунч, сенф, лимун или боја сунцокрета – нећете погријешити коју год нијансу да изаберете, наводи Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана