Ови трендови у шминкању биће највећи хитови у 2020. години

Agencije
Ови трендови у шминкању биће највећи хитови у 2020. години

Од 2020. године дијели нас мало више од мјесец дана па је право вријеме да откријемо и који су то трендови у шминкању добили пропусницу за сљедећу годину.

И док је 2018. годином владао минимализам, у 2019. години смо почели мало више да се играмо бојама и нешто смјелијим трендовима у шминкању. Управо зато ће 2020. година бити идеалан спој минимализма и откачености, а ово су трендови које ћемо виђати свуда.

Разбарушене обрве и дискретно обојене усне

Један од минималистичких трендова који ћемо виђати уживо и на друштвеним мрежама је спој дивљих, природних обрва и дискретно обојених усана, обојених суптилном бојом и минималном количином ружа.

Циркони на очима

Серија "Еуфорија" подстакла је лудило за цирконима на очима, а овај тренд наставиће се и у 2020. години.

Туш у боји

Туш у боји неће бити свачији одабир, али вјерујемо да ће током љетњих дана бити врло популаран.

Ватреноцрвена сјенка

Многи шминкери славних преферирају да на својим клијенткињама користе сјенку управо ове боје јер сјајно истиче баш сваку боју очију, а обожава је и Кајли Џенер.

Smokey eye 

Класични, црно-сиви smokey eye се напокон вратио, а за његову поновну популарност заслужна је Ким Кардашијан Вест која је, уз помоћ шминкера Марија Дедивановића, овом тренду дала прави модерни заокрет.

Јарко обојене усне по узору на Кендис Свенпоел

Прелијепи Викторијин анђео обожава да истакне усне јарким бојама, а омиљена јој је јаркоружичаста, коју носи врло често. Ласкавост јарких ружева примијетиле су и многе друге инфлуенсерке па нећете погријешити ако на предстојећим снижењима инвестирате у квалитетан руж у некој јаркој нијанси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана