Обућа за љето 2022: Ово су најпопуларнији модели

ГС
Обућа за љето 2022: Ово су најпопуларнији модели

Љето ће бити обиљежено неким класицима, али и опуштенијим варијантама у којима ће нарочито уживати даме које не воле потпетице

Када је обућа за лето 2022. у питању, много је опција, а све зависи од личног стила и укуса. Ипак, ево који модели су најпопуларнији.Сваке године навикли смо да нам модни дизајнери нуде новине када је обућа у питању. Ове сезоне, љето ће бити обиљежено неким класицима, али и опуштенијим варијантама у којима ће нарочито уживати даме које не воле потпетице.

Било да бирате сандале на потпетицу или оне равне, каишеви су дефинитивно број један када су модели љетње обуће у питању.

Уз шортс, џинс или коктел хаљину, овакви модели слажу се уз сваку комбинацију, па су зато посебно популарни

Кломпе и папуче

Поред тога што долазе у разним дезенима и бојама, кломпе и папуче се праве и од разних материјала. А уз то, можемо бирати или равне или оне на потпетицу. За свако расположење и за сваки стил.

Платформе

Немојте се стидјети да бирате што већу платформу. Овај тренд је један од најтраженијих за љетњу сезону.

Једноставно и равно

Равне папуче и сандале са што мањим ђоном друга су крајност од платформи, али су такође веома популарне и препоручују се за ово љето.

Еспардиле

Ова веома удобна и изузетно популарна обућа овога љете. Било да се одлучите за равну или варијанту са пуном петом, изгледају изузетно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана