Нови тренд у шминкању

АТВ
Нови тренд у шминкању

Са трендом коришћења тамне браон оловке за усне, који се вратио, а био је популаран 90-их, сви су тренутно у потрази за најбољим и најновијим шминкерским хаковима за постизање што бољег ефекта уоквирених усана.

Иако добро изгледа, тамнија оловка за усне је заправо лоша, јер је прва ствар која се брише са усана док једете или пијете током ноћног изласка – што је посебно разочаравајуће након што сте успјели да постигнете ту савршено дефинисану линију.

За проналажење трајнијег и постојанијег рјешења одговорна је корисница ТикТока - Сацхеу. Објавила је видео водич за оловку за усне који је 100 одсто отпорна на брисање и размазивање.

Сацхеу започиње видео рекавши да је то најпаметнија ствар коју је икада смислила. Затим је рекла да је годинама користила оловку за обрве да исцрта усне, јер како она то види, оловке за обрве су имају ту неутралну смеђу нијансу која одговара тону коже. Водећи се тиме, она је затим покушала да користи трајни туш за обрве за дуготрајнији ефекат. Резултати су изглед без мрља и вишедневна постојаност.

Она показује процес у видеу, гдје наноси трајну боју за обрве као обичну оловку за усне. Након три минута, она то све скида, како бисмо видјели резултат.

Љубитељи шминке на ТикТок-у су већ одобрили овај трик. Као и увијек, вриједи напоменути да пошто овај производ није намијењен за усне. И имајте на уму, пошто ова нијанса траје данима, а не сатима, такође ћете жељети да производ пажљиво наносите.

@sacheu

ur welcome

♬ Calming and healing Lofi Hiphop(899982) - Oren

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана