Најмодерније одјевне комбинације за дочек, у овоме ће свака жена изгледати гламурозно

alo.rs
Најмодерније одјевне комбинације за дочек, у овоме ће свака жена изгледати гламурозно

Ближи се дочек Нове године, а припаднице љепшег пола, поред фризуре, шминке, накита и осталих пропратних детаља, увелико трагају за идеалном комбинацијом у којој ће заблистати у најлуђој ноћи.

Избор је велики, а нимало не олакшава чињеница да је у моди готово све, од најелегантнијих до најједноставнијих и ретро модела. 

При одабиру би требало да обратите пажњу на пар кључних ствари. То је првенствено ваша грађа којој ћете прилагодити модел хаљине, сукње или панталона за које се одлучите. Међутим, поведите рачуна и о томе да ли одјевна комбинација приличи мјесту на ком прослављате, као и вашим годинама и личном стилу. 

Ово су неке од најмодернијих комбинација у којима ћете сигурно бити примјећене и оставити јак утисак:

Шљокице

Оно што је дефинитивно највећи хит ове сезоне су шљокице, те са њима нећете погрешити. 

Било да се одлучите за равну хаљиницу, ефектну сукњу коју ћете искомбиновати са једноставном блузом или елегантну блузу, засијенићете све остале.

Сатен

Сатен лијепо пријања уз тијело, те истиче фигуру. Делује елегантно и префињено, па је гарантовано добар избор. Препорука за пуније даме је да избјегавају овај материјал јер, као што је напоменуто, истиче сваки грам.

Кожа

Кожне дуге, кратке или плисиране сукње, хаљине, панталоне...шта год да одаберете у овом материјалу бићете ултра модерно обучене. Какве год да сте грађе и који год да је вас стил, сигурно ћете пронаћи нешто за себе јер се раде модели у свим бојама и варијантама. Потражите у првом тржном центру, а понуда ће вас одушевити. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана