Меган Маркл блистала у црвеној хаљини дубоког деколтеа на свечаности у Њуjорку

гс
Меган Маркл блистала у црвеној хаљини дубоког деколтеа на свечаности у Њуjорку

Меган Маркл појавила се јуче у заносном издању на свечаности "Salute to Freedom" у Музеју Интрепид у Њуjорку.

На обиљежавање Дана ветерана Маркл је стигла у пратњи супруга, принца Харија пе је украла пажњу раскошном црвеном хаљином дубоког деколтеа.40-годишња Меган засјенила је присутне у фантастичној јарко црвеној хаљини Kаролине Херере и штиклама Ђузепеа Занотија.

Маркл, која је у јуну родила кћер Лилибет Дајану, придружила се свом супругу принцу Харију  на догађају, гдје је уручио инаугуралне награде  петорици војника, ветеранима и војним породицама.

Хаљину, која је имала дубок деколте и машну на леђима, је допунила пунђом у балерина стилу, извученим ајлајнером и црвеним шпицастим салонкама.

Додала је дијамантну наруквицу коју је некада посједовала принцеза Дајана, наушнице Мајсон Биркс, као и мак у част Дана ветерана у САД-у и Дана сјећања у Великој Британији.

У Британији, цвјетни брош представља оне војнике који су изгубили животе током рата. Симболика мака је традиција која датира још из Првог свјетског рата, када је Џон Мекер написао пјесму "In Flands Fields" након губитка пријатеља у битци, а сада многи носе мак у новембру као знак сјећања.

Синоћње појављивање означава прву јавну свечаност којој је пар присуствовао откако се повукао из краљевске породице и преселио у Сједињене Америчке Државе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана