Легендарни Кевин из филма "Сам у кући" окушао се у улози манекена на Гучијевој ревији

ГС
Foto: Скриншот

Иако Меколи Калкин, легендарни Кевин из филма "Сам у кући", најчешће избјегава свјетла рефлектора, јучер се појавио као модел на ревији бренда Гучи, која се одржала на холивудској Стази славних.

На модној писти придружиле су му се бројне звијезде које су такође за ову прилику постале модели, попут глумаца Џареда Лета и Џодие Турнер-Смит, а Калкин је изгледао опуштено док је носио живописну одјећу на ревији "Гучи Лове Параде".

Корачајући преко познатих холивудских звијезда с рукама у џеповима, Калкин је за ревију обукао беж панталоне широких ногавица, хавајску кошуљу и бомбер јакну с цвјетним узорком. Његова одјећа била је обогаћена сунчаним наочалама, каишем с Гучи логом и кломпама с копчама.

Еклектичном ревијом доминирали су свијетли принтови из 70-их, оштро кројена мушка одјећа и статемент хаљине прекривене одважним перјем и воланима.

Џаред Лето, који има дугогодишњу везу с италијанском модном кућом, носио је сиви сако на дупло копчање без кошуље, бијеле панталоне с пертлама, чизме на пету и ретро наочале.

Одјећа глумице Џодие Турнер-Смит била је међу најупечатљивијима вечери. Појавивши се "као рајска птица", носила је оверсајз хаљину прекривену наранџастим и кестењастим перјем. Крагна од зеленог перја пружала је контраст уз велике тиркизне наочале, имала је црне рукавице од латекса и мини златну торбицу.

Пјевач Ст. Винсент, редитељица Миранда Јули и глумци Зелда Адамс и Коди Смит-МцПхее били су међу осталим познатим личностима које су се појавиле на писти.

Међу присутнима у публици биле су и Серена Вилиамс, Били Ајлиш, Лизо, Мајли Сајрус  и Гвитни Палтров, која је носила ажурирану верзију свог чувеног Гучи одијела од црвеног сомота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана