Layering – најпопуларнији начин ношења накита ове сезоне

гс
Foto: илустрација

Накит који су носиле наше баке и мајке, накит који носе модне уреднице и познате инфлуенсерице, накит који из сезоне у сезону силази с модног пријестола да би се на њега још брже вратио је управо златни накит, односно накит златног сјаја.

Златни накит је поновно у фокусу и модни је императив ове јесени.

 

Своју гардеробу сигурно сте већ употпуниле јесенским комадима, но посебну пажњу плијене модни додаци од којих је накит сигурно најуочљивији додатак сваког оутфита. Златни сјај заробљен у једноставним и елегантним облицима подиже сваку одјевну комбинацију, а нарочито се уклапа уз долчевите, џемпере и опћенито боје које доминирају ове јесени.

Доминирају раскошне огрлице, наруквице, прстење и наушнице које ношене саме или у још увијек популарном „лаyерингу“, представљају ултимативни муст хаве који из сезоне у сезону не силази с љествице топ комада који свака жена мора имати као дио својег аксесоара.

 Било да их носите уз своје свакодневне комбинације или сте једна од оних жена којима накит представља заштитни знак који одолијева пролазности времена.

Рађена од злата и сребра којему је додан златни финиш цијела колекција је једноставног и профињеног дизајна па уобичајено правило „мање је више“ у низању овог типа накита једноставно не вриједи. Чејнн и снејк огрлице, велико прстење, низови наушница и наруквица одлично се уклапају у све оутфите те га чине правом посластицом за све љубитељице накита.

Све комбинације су добродошле – наруквица на наруквицу, гломазно прстење као украс сваком прсту или низови наушница на ушима, све док изгледа упечатљиво и другачије.

Накит је и један од најљепших поклона које можете даровати драгој особи. Са собом увијек носи сентименталну вриједност јер га жене чувају и увијек поновно њиме освјежавају своје комбинације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана