Колекција Јелене Ђукановић на престижном Adria Summitu

ГС
Колекција Јелене Ђукановић на престижном Adria Summitu

На престижном догађају Adria Summit, који је окупио пословне лидере из цијелог свијета, истакла се и модна ревија дизајнерке Јелене Ђукановић, коју су фанови моде запамтили након што су њени радови завршили на насловници веб издања италијанског Вога.

Свијет моде с нестрпљењем је ишчекивао Јеленину ревију и њене колекције "Инер Војс" која је освојила срца како домаћих, тако и интернационалних љубитеља моде, који су имали прилику да присуствују несвакидашњем модном догађају прожетом енергијом и креативношћу.

“Колекција представља оду љепоти прихватања унутрашње истине, обједињеној са суштином модернеженствености у њеном најчистијем облику. Сваки комад колекције сведочи о невидљивим наративима, док се под називом “Инер Војс” представља симфонија урбане софистицираности.”, рекла је Јелена за портал "Сее Српска".

Модна ревија, која је одржана у Lounge Golf klubu Kempinski Adriatic хотела, је била спектакуларна, посебно јер су на писти били чувени словеначких топ модели који су с лакоћом носили комаде из колекције, док су самој ревији присуствовали и неки од најпознатијих имена модне индустрије. Међу њима је био и Асхок Мурти, чувени стилиста, чија је присутност само додатно подигла атмосферу догађаја.

Сваким кораком ревија је показивала да је мода не само израз стила и трендова, већ и дубоког емоционалног и креативног искуства које је млада дизајнерка успјела да дочара током ивента.

О спектаклу вечери говори и муичка подлога подржана од познате манекенке и DЈ умјетнице Надежде Димитријевић, која је била неизоставан део ревије.

Она је носила комаде из колекције на писти, а потом је својом музиком и енергијом додатно зачинила афтер- партy након ревије, што је довело до савршеног споја моде и забаве

Ова ревија је имала посебан значај за Јелену Ђукановић, јер је означила почетак нове фазе у њеној каријери. Сви комади из колекције "Иннер Воице" су сада доступни у лимитираној серији на сајту jelenadjukanovic.com, што је одушевило љубитеље моде.

Модна ревија Јелене Ђукановић на Adria Summitu је била комбинација умјетности, музике и стила, чинећи је једним од најзапаженијих догађаја ове године у свијету моде.

Јелена се школовала на италијанској академији за моду и дизајн Accademia del Lusso, а потом као студент генерације уписала мастер на Istituto Marangoni-u у Милану, гдје се нашла међу најталентованијим студентима из различитих крајева свијета, а потом завршила као једна од најбољих.

Након повратка из Италије постала сам члан Удружење ликовних умјетника примењених умјетности и дизајнера Србије, те сам и у оквиру овог удружења имала различита ангажовања и излагања у својој земљи, а упоредо је почела своју каријеру на позицији Head of Design za brend Bonatti.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана