Јелена Ђоковић у првом плану: Пословна елеганција и лежерност на Вимблдон

ГС
Јелена Ђоковић у првом плану: Пословна елеганција и лежерност на Вимблдон

Новак Ђоковић тренутно игра меч осмине финала на Вимблдону, а на црту је изашао данском тенисеру Холгеру Рунеу. Нолету и овог пута подршку са трибина пружају супруга Јелена и њихова дјеца Стефан и Тара.

Јелена Ђоковић од почетка поштује неписан кодекс облачења на Вимблдону, а опште је познато да је ово најпрестижнији и најстарији тениски турнир са израженом традицијом. Она је, наиме, од првог Нолетовог меча на овогодишњем такмичењу имали смо прилику да је видимо у елегантним, веома финим издањима, па је то случај и овог пута.

Лијепа 38-годишњакиња најчешће је одана пословној елеганцији, па је поново прибјегла том опробаном рецепту додавши му ноншалантни печат избором мајице.

Она је, наиме, изабрала префињене панталоне у боји шампањца и врло модеран кратки сако од твида, а ова два комада понела је уз обичну памучну мајицу у бијелој боји, која је унела мало лежерности у читав стајлинг.

Звијезда аутфита је свакако Јеленин сако у црној боји и са златним дугмићима, а ријеч је о врло тренди комаду који је овог прољећа био прави хит. Јакнице и сакои од твида су отмени и дамски, лако се уклапају и носиви су у бројним приликама - од јутра до мрака. Иначе, овај комад обожавају и шпанска краљица Летиција и Бриџит Макрон.

Ефектне златне минђуше заокружиле су ову модну причу, а Јелена се опредјелила за њежну, дискретну шминку и једноставну фризуру, односно низак реп.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана