Једини skincare производ у који се исплати уложити мало више

гс
Foto: илустрација

Процес изградње бјути рутине може бити прилично узбудљив.

Сваки нови производ нас весели, сваки нови састојак који откријемо, као и нове мирисне текстуре које једва чекамо намазати на своје лице. Понекад нам се чини као да сваки дан стиже нови производ који тврди да ће нам пружити савршени тен. Ипак, ти производи могу бити прилично скупи па прије него потрошите сав свој новац на креме, тонике и умивалице, побрините се за то да набавите оне производе који стварно дјелују.

Нажалост, постоје многи луксузнији производи који неће пуно утицати на побољшање ваше коже, штовише могу ју додатно изиритирати. Управо зато је добро знати у који се од свих производа које имамо у skincare рутини уистину исплати уложити. Већ смо вам писали о једином skincare производу који бисмо апсолутно сви требали имати у својој скинцаре рутини без обзира на тип коже, а сада вам доносимо једини производ за његу коже у који се заправо исплати уложити мало више – серум!

Серум је једини производ за који вам не мора бити жао издвојити више

Доношење одлуке о томе хоћете ли уложити мало више у неки производ за његу коже захтијева пажљиво размишљање и истраживање. Треба узети у обзир њихове формуле и све бенефите које би требали пружити вашој кожи. Како бисте свој тешко зарађени новац паметно уложиле, требале бисте знати да је серум но.1 производ за који се исплати издвојити мало више.

То нису ни умивалица за чишћење лица, ни хидратантна крема, уље за лице, као ни СПФ него управо онај лагани серум који ће вашој кожи пружити све оно што јој је у том тренутку највише потребно.

Кад се ради о умивалицама, њихова једина задаћа на крају дана је да вам очисте лице, а то ће једнако успјешно направити и повољније верзије.

Најважније је оно што слиједи након умивалице, оно што прво наносимо на своје очишћено лице, а то је серум.

Серуми су најчешће високо концентрирани третмани који циљају на различите проблеме коже, а садрже мјешавину снажних, активних састојака у мањим молекулама које могу продријети у кожу и на најбољи могући начин одрадити свој посао, било да се ради о хидратацији, пилингу, борби против акни, знакова старења или само постизање блиставијег тена.

 У наставку вам доносимо топ 9 серума који ће вам скинцаре рутину дићи на једну вишу разину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана