Идеална коса: Ове фризуре ће вас подмладити за 10 година, тајна је у шишкама

ГС
Идеална коса: Ове фризуре ће вас подмладити за 10 година, тајна је у шишкама

Фризуре са шишкама не могу да изађу из моде, а уколико жена жели промијену косе, многе ће се баш одлучити за ово - "скратићу шишке". Различите фризуре, па чак и шишке одговарају различитом облику лица, а ево које ће савршено да стоје женама старијим од 50 година.

Ове фризуре ће учинити да изгледате млађе - фризери мисле да вас могу подмладити за 10 година:

1. Крупне шишке које природно падају

Фризери истичу да су ове шишке савршене за природан изглед - можете да их носите напред, али склоните са стране. Овај стил добро стоји нарочито онима који имају густу косу и волумен. Још ако су крајеви косе увијени, ефекат је сјајан. Овакву дризуру можете носите и уз елегантну хаљину, али и уз фармерке и свакодневну комбинацију.

2. Елегантне шишке које падају преко обрва

Ово је стил којим инспирише Хајди Клум, са дужином шишки које иде скоро до врха ока у елегантном глатком стилу. Овај елегантан стил даје младалачки изглед. Одговара свима који већ имају неговану косу или некоме коме не смета да се потруди да стилизује своју фризуру свакодневно. Код овакве фризуре битан је раван рез који иде одмах испод обрва

3. Дуге шишке које уоквирују лице

Фризери сматрају да ова фризура може да пристаје сваком облику лица, а важно је да вам фризер добро направи степене, како би коса лепо падала и дала прави ефекат. Објасните фризеру да бисте желели да ваш најкраћи део почиње од јагодица, а крајеви треба да буде ошишани на основу вашег типа или дебљине косе. Како би ова фризура увек изгледала добро, неопходно је фенирање.

. Танке "завесе" шишке

Ако вам се допада коса Дакоте Џонсон, онда су овакве шишке прави избор за вас. Дужина шишке треба да почиње око краја носа и да буде под углом према јагодицама. Ова врста шишки даје веома природан женствен изглед. Најбоље стоји онима који имају густу косу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана