Дуа Липини трикови за уљепшавање

гс
Foto: скриншот

Британска пјевачица Дуа Липа открила је неке од својих омиљених трикова за уљепшавање, који укључују кориштење четкице за зубе за више задатака од пилинга усана до чешљања обрва, али бројне козметичке третмане.

Липа је  казала како користи четкицу за зубе не само за своје бисерно бијеле зубе, већ је намјену овом предмета преиначила у својој козметичкој рутини.

Поп звијезда је рекла да редовно користи четкицуза пилинг усана, а при руци има и неколико додатних које могу послужити као четкице за шминкање очију.

"Овај трик сам открила након што сам остала без залиха шминке и покушавала да се задовољим оним што имам. Сада га још увијек користим", рекла је Липа.

Појаснила је да не користи исту четкицу за зубе за све, али "повремено" користи засебну да попуни своје препознатљиве густе обрве тамним сјенилом.

"А ако желим стварно густ, текстуриран изглед са маскаром, користила бих је и за трепавице", додала је.

Липа је рекла  да када је код куће у Лондону, сваких неколико мјесеци воли посјетити спа центар за лице.

У неколико наврата, Липа је чак покушала и мицронеедлинг, третман коже који укључује неколико сићушних стерилизираних иглица које имају за циљ да покрену производњу колагена. Третман би требао залијечити тамне мрље и учинити да кожа изгледа млађе, након неких благо болних нуспојава.

"Кожа ми је била изгорена два дана, али онда се вратило у нормалу", открила је пјевачица.

Казала је и како када не наступа најчешће не носи шминку и пушта лице да дише.

"Трудим се да се не шминкам колико год могу. Морам да опустим кожу. Претпостављам да ми је одувек било важно да скинем шминку прије спавања, али сада је то на сасвим 'другом нивоу'", додала је.

Када се одлучи за шминкање фокусира се на оно основно. Рекла је да се њена 15-минутна рутина састоји од пудера или коректора, маскаре, сјенила и бронзера.

Липа је рекла да користи уље за чишћење како би уклонила шминку ноћу прије него што се поново умије кремом за чишћење и након тога пробиотичким серумом и кремом за лице.

 Хидратација је постала посебно важна откако је њена каријера узлетела, рекла је.

"Путовања су најгора за кожу и то се одмах види", рекла је те додала да летење авионом чини њену кожу посебно сухом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана