Завирите у дом Џенифер Анистон који пршти од природног луксуза

Телеграф
Завирите у дом Џенифер Анистон који пршти од природног луксуза

Као што бисте и очекивали од једне од звијезда највећег ситкома свих времена, Џенифер Анистон је власница прилично импресивног дома.

Звезда "Пријатеља", показала је своју некретнину на Бел Еру у интервјуу за "Architectural Digest" 2018. године, подижући љествицу у свијету дизајна ентеријера, поготову међу холивудским власницима велелепних вила. Сви су жељели овакву кућу!

Кућа, коју је купила 2011. године, изграђена је 1965. године. Наравно, Џенифер је имала помоћ од стране стручњака из индустрије, односно Стивена Шедлија који је трансформисао унутрашњост имања.

АД је извијестио да су дизајнер баште Марчело Вилано и пејзажни архитекта Ен Атингер реорганизовали просторе на отвореном као низ међусобно повезаних просторија - тераса и вртова инспирисаних Азијом. На фотографији која је објављена на "Инстаграму" дизајнера ентеријера, фанови су били почашћени погледом на Џениферино двориште које има зен вибрацију, захваљујући хоризонталној дрвеној оплати, великим стијенама и извјесном тушу на отвореном.

Црни хром је привлачна карактеристика која се не виђа у просјечном дворишту. 

Џен обожава дрво, камен и бронзу, материјале који имају праву суштину и дубину. Без обзира на то колико је нешто лијепо или гламурозно, мора да буде топло и привлачно, када је она у питању. Зато су одмах поред туша стијене и зеленило - па ово изгледа као права мала оаза мира на скривеној плажи.

Спољни туш чини да се двориште учини луксузним и пријатним и пружају прилику да се играте са различитим материјалима који могу да допуне дизајн баште и донесу луксузнији осјећај у простор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана