Три једноставна трика за чишћење замагљеног огледала

ГС
Три једноставна трика за чишћење замагљеног огледала

Топли туш опушта, али пара која се појави у вашем купатилу замаглит ће огледало. Желите користити огледало у купаоници, а оно је замагљено, чак и ако га покушате очистити. Међутим, постоје трикови који ће помоћи да ваше огледало буде потпуно чисто

 Производи које већ имате у кући могу вам помоћи у чишћењу огледала. Ови савјети помоћи ће да ваше огледало у купаоници буде чисто.

Оцат

Оцат је основна компонента за природно чишћење, а можете га користити да би огледала била јасна. Направите сами смјесу од 1/2 шоље бијелог оцта и 1/2 шоље воде, а за примјену биће вам потребна једна бочица с распршивачем.

Додајте оцат и воду у бочицу с распршивачем и лагано га протресите да се састојци сједине. Распршите смјесу на огледало и обришите је крпом. Док чистите, преклопите крп те користите суху и чисту страну док се огледало потпуно не очисти.

Пјена за бријање

Вјеровали или не, пјену за бријање можете користити за замагљено огледало. Нанесите малу количину пјенасте креме за бријање на крпу и почните трљати огледало. Обришите га док се огледало не разбистри или док више не будете видјели пјену, преноси Кликс.

Детерџент за суђе

Ево још једне једноставне методе да у огледалу у купаоници не буде магле. Једноставно користите детерџент за суђе. Детерџент ће дјеловати као водонепропусни слој на вашем огледалу, спрјечавајући стварање кондензације на њему.

Додајте неколико капи детерџента за суђе на крпу. Обришите огледало сапунастом крпом док не буде потпуно чист, без остатака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана