Срушена Бодирогина вила, комшије очајне

Блиц
Foto: Zoran Ilić / Ringier

ТИВАТ - Славни кошаркаш Дејан Бодирога прије скоро три године продао је богатом Русу луксузну вилу у Калуђеровини код Тивта, коју је, како пишу домаћи медији, нови власник срушио.

Наводно је нови власник Бодирогиног имања срушио до темеља некадашњу кућу славног кошаркаша, као и двије које су се налазиле поред његове, а које је такође купио, како би на том огромном плацу саградио велелепни хотелски комплекс.

Екипа "Блица" је једном приликом усликала вилу познатог кошаркаша која је одисала луксузом.

Вила се налазила надомак мора и била је склоњена од знатижељних погледа, окружена зеленилом.

Огромна зелена ограда се простирала дуж цијеле виле, а на самом улазу се налазила црна раскошна капија.

У дворишту ове некретнине биле су палме, док се поглед пружао на пучину мора.

Комшије очајне због продаје

Та Бодирогина кућа је била један велелепан објекат. Нови власник Рус ју је неколико мјесеци након куповине срушио са још два објекта поред Дејанове куће како би саградио хотелски ризорт. Тога још нема. То је ту, поред ове огромне виле са оградом на обали. Штета. Баш је била урађена с пуно стила, једна од најљепших овдје. Дејан је ту некретнину пазарио у прилично лошем стању, била је руинирана и запуштена, па ју је преуредио по свом укусу и силне паре је дао за њу. Он је овдје најчешће боравио током љета с породицом, а његов брат је чешће био ту, па и током зиме - испричао је један комшија за Курир.

Бодирога уживао у вили

Бодирога је некада причао како је проводио љетње дане у овој кући на мору.

Лешкаримо и по 20 минута у кревету... Ујутру, прва слика по буђењу нам је море, острво и дио залива. Тај тренутак је чаробан. Кад је напољу топло, отварамо прозоре и слушамо таласе. Ивана (супруга, прим. аут.) и ја волимо да пијемо кафу на некој од тераса, а омиљена нам је она у приземљу - испричао је својевремено славни кошаркаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана