Ријешите проблем који мучи многе: Ставите кору од лимуна у машину за прање суђа

GS
Ријешите проблем који мучи многе: Ставите кору од лимуна у машину за прање суђа

Уместо да је баците, ставите лимунову кору у машину за прање судова. Ово је једноставан и бесплатан трик вриједан знања. Звучи чудно, али погледајте како то функционише.

Кора лимуна има неколико употреба . Један од њих је да га ставите у машину за прање судова и само покренете одговарајући програм. На овај начин ћете уклонити непријатне мирисе. Понекад машина за прање судова има благо непријатан мирис. Али то вас се више не тиче. Сада ће ваша кухиња бити испуњена освјежавајућом аромом цитруса. И то није све.

Кора лимуна у машини за прање судова такође ће помоћи да се ријешите талога са чаша или прибора за јело. Ово воће такође има антибактеријска и антигљивична својства, па ће природно помоћи у дезинфекцији уређаја и посуђа.

Кора лимуна у машини за прање судова природан је, еколошки, јефтин и сигуран начин чишћења. Ако сте здравствено свјесни, еколошки свјесни и не желите да губите новац, овај трик је за вас.

Сада никада нећете бацити кору након цијеђења лимуна. Много је боље ставити га у машину за прање судова. Само запамтите да уклоните све сјеменке. Оне могу да оштете ваш уређај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана