Помоћу овог трика можете уштедјети на гријању ВИДЕО

ГС
Помоћу овог трика можете уштедјети на гријању ВИДЕО

Због већих ће режија и могуће несташице плина многи ове зиме тражити начине да уштеде на гријању, због чега је једна жена подијелила савјет за дуже одржавање топлине у домовима с дрвеним подовима.

У свом је кратком видеу показала свој паркет с празнинама између два комада, откривши како може осјетити хладан ваздух који кроз њих пролази.

"Празнине у паркету могу испуштати топлину па вам гријање више кошта, а ово је једноставан и јефтин начин да се то ријеши", написала је, а у коментарима је открила да је пјену купила на Амазони и платила ју само 4,99 фунти.

Многи су у коментарима захвалили на њеној идеји, али и упозорили да блокирање подних дасака може, ако у просторији нема вентилације, узроковати влагу.

"Подсјетила си ме да ово морам учинити!!", "Будите опрезни ако сте у старијој кући јер те рупе можда спрјечавају влагу и плијесан", "Пјеном пуним само велике, гдје баш могу осјетити да хладан ваздух пролази", неки су од коментара.

@lydsear Its the small changes that count! fyp costofliving costoflivingcrisis #costoflivingcrisisuk heating energybills #liztruss B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана