Људи одушевљени триком: Сигурно сте и ви погрешно користили посуде за со и бибер

GS
Људи одушевљени триком: Сигурно сте и ви погрешно користили посуде за со и бибер

Нема кухиње без посуда за со и бибер. Међитом, вјеровали или не, не користе се онако како смо то до сада радили.

Можда вам се то чини небитним, али није на одмет знати како се правилно употребљавају посуде за со и бибер. Већина нас то ради погрешно. Вјероватно сад мислите да није могуће бибер и со сипати из посуда погрешно, али могуће је. На ТикТоку је недавно освануо видео који показује како се оне правилно користе.

Не треба да их тресете

Сва недовољно зачињена јела потребно је посолити или забиберити, а то смо углавном радили тако што узели посуде за со и бибер, окренемо наопако и тресемо. Ипак, сигурно сте приметили да у том случају врло мала количина соли и бибера излази, а уз помоћ новог трика, то више неће бити случај.

У овом видеу је показано како се користе, а многи жале што за то нису сазнали раније. На дну сваке стаклене посуде за со и бибер постоје избочине, а ако их трљате једну о другу, со или бибер ће без проблема изаћи, као што се види на видео снимку.

Људи су одушевљени триком

Овај је видео прегледан више од милион пута и скупио је више од 155 хиљада лајкова, а људи у коментарима пишу да су се целог живота мучили да истресу со и бибер из посуда у већој количини и није им јасно како ово прије нису схватили, преноси Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана