Како очистити крпу за под и уклонити неугодне мирисе

Г.С.
Како очистити крпу за под и уклонити неугодне мирисе

Вољели то или мрзили, чишћење је посао који морате обавити.

Прљавштина и прашина свакодневно се гомилају у нашим домовима, стога је наша дужност одржавати их чистима.

Један уобичајени задатак је брисање пода. Сви пролијемо нешто готово сваки дан, али крпе за прање могу постати прљаве и почети смрдјети.

Међутим, савјет гуруа који се на друштвеним мрежама назива САЛ Клининг фор Ју, обећава да ће уклонити неугодне мирисе с ваше крпе. Како тврди, постоји изврстан трик за одржавање свјежег мириса ваше крпе.

Потребно вам је само неколико основних ствари за темељито чишћење мопа. Штовише, ове састојке вјеројатно већ имате код куће. Тим је објавио видеоснимак који показује како чисте своју крпу и детаљно описао кораке који су потребни, преноси Кликс.

„Како спријечити мирис мопа? Користите оцат или соду бикарбону да вам моп буде миришљав. Оцат је природни дезодоранс који може помоћи у уклањању неугодних мириса с вашег мопа. Додајте једну шалицу бијелог оцта или једну шалицу соде бикарбоне у канту вруће воде и овом мјешавином очистите главу крпе. Након чишћења, исперите главу крпе обичном водом и објесите је да се осуши“, открио је стручњак.

Одржавање крпе свјежом није тако тешко као што се чини. Заправо, сасвим је једноставно. Људи су били одушевљени савјетима на интернету и чудили су се што их раније нису испробали. Чини се да је многима доста њихових смрдљивих крпа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана